Dr. Ali Özdemir ifadesinde "Ülkemizde 11 Mart 2020 tarihinde ilk Covid 19 vakasının görüldüğü tarihten bu yana hastanemizin her yerinde, yönetimimiz ve çalışanlarımızla birlikte gerekli tüm önlemleri fazlasıyla alarak, hastalıkla mücadelemizi sürdürmekteyiz ve temiz hastane özelliğimizle dikkat çekmekteyiz. Bundan sonraki süreçte de aynı hassasiyet çerçevesinde Eskişehir halkına hizmet sunmaya devam edeceğiz.


Bayram günlerinde ve sonrasında da sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyarsak en kısa sürede sağlıklı bir şekilde hayatımızı sürdürme imkanımızın olacağına inanıyorum. Sokağa maskesiz çıkılmaması, 1,5 metre sosyal mesafe kuralına mutlaka uyulması ve el hijyenine dikkat edilmesi büyük önem arz etmektedir. Bizlere düşen alınan tedbirlere en üst seviyede uymaktır. Kendimizi ve sevdiklerimizi hastalıktan bu şekilde koruyabiliriz.

On bir ayın sultanı, rahmet, bereket, kardeşlik ve yardımlaşma ayı olan Ramazan ayını bitirip Mübarek Ramazan Bayramına bu sene de ulaşmanın mutluluğu ile Eskişehir halkının bayramını en içten dileklerimle kutlar, herkese sağlıklı günler dilerim, hayat sağlıkla güzel." Sözlerini kullandı.