Belediye Meclisi Toplantısında 22 madde görüşüldü.  22 Maddenin içerisinde 4 madde hariç tüm maddeler Oy birliği ile kabul edildi. 
Sazova Bilim, Sanat ve Kültü Parkı içerisinde Hayvanat Bahçesi girişinde bulunan büfenin işletme hakkının Eskişehir Büyükşehir Belediyesi şirketi olan BELKENT'e verilmesiyle ilgili gündem maddesine AK Parti Grubu ret oyu verildi. Gündem maddesi oy çokluğu ile kabul edildi. 


AK Parti Grubu adına söz alan Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti grubu Belediye Meclisi  Üyesi Özlem Yalçın:" Haksız rekabete neden olacağını düşünüyoruz o yüzden çoğunluğun görüşüne katılmıyoruz, bu sebeple ret oyu veriyoruz" Dedi. 


Odunpazarı Sultandere  Mahallesi 137 ada 11 ve 12 parselde yapılan 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği ile ilgili İmar ve Bayındırlık Komisyonu raporunu içeren gündem maddesine AK Parti Grubu ret oyu verdi 
AK Parti grubu adına söz alan Mustafa Birsen söz konusu gündem maddesi ile ilgili komisyonun yetki aşımı yaptığını dile getirdi. Birsen, bu sebeple çoğunluğun görüşüne katılmadıklarını ifade etti. 


Odunpazarı ilçesi Emek Mahallesi  Mahallesi 2. Arabacılar Caddesi ve Albayrak Bulvarı Kesişimde ve 71 Evler Mahallesi 9691 ada 1 parselde 1. İdare Mahkemesinin kararı uyarınca hazırlanan 1/5000 ölçekli plan değişikliğine ilişkin İmar ve Bayındırlık Komisyonu Raporu içeren gündem maddesi AK Parti Grubu tarafından rededildi. Gündem Maddesi oy çokluğu ile kabul edildi. 


AK Parti grubu adına söz alan Mustafa Birsen, İlgili gündem maddesi ile ilgili olarak komisyonun yetki aşımı yaptığını, 10'uncu madde ile aynı sebepten dolayı ret oyu verdiklerini İfade etti.

Büyükşehir Belediye Meclisi Toplantısı EskişehirHaber.com sitesinin sosyal medya hesabından canlı olarak takipçilerine ulaştırıldı.