Kent merkezi ve sorumluluk alanında bulunan 12 ilçede sorunsuz bir üst yapı için çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Çifteler ve Mahmudiye'de gerçekleştirdiği sıcak asfalt çalışmalarıyla ilçe sakinlerinden tam not aldı.

Yaz boyunca gerçekleştirdiği yol yapım, bakım ve onarım çalışmaları ile 14 ilçede önemli çalışmalara imza atan Büyükşehir Belediyesi, havaların mevsim normallerinin üzerinde seyretmesini fırsata çevirerek kent genelinde yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Bu kapsamda Çifteler Donatım Sokak ve Mahmudiye Ofis Caddesi'nde sıcak asfalt çalışması gerçekleştiren ekipler, çalışmaların kısa sürede tamamlanarak iki sokağın da modern bir görünüme kavuşacağını belirttiler.

Mahmudiye'de ilçe belediyesi ile yapılan protokol kapsamında ilçe belediyesinin sorumlu olduğu alanlarda da Büyükşehir Belediyesi'nin ekiplerinin çalışmalar sürdürdüğünü ifade eden yetkililer, hava şartlarının izin verdiği sürece kent genelinde bakım ve yenileme çalışmalarının devam edeceğini belirttiler.