Eskişehir ve Bilecik ilinde bulunan Eskişehir Rotary Kulübü, Anadolu Rotary Kulübü, Yunusemre Rotary Kulübü, Yazılıkaya Rotary Kulübü, Gordion Rotary Kulübü ile Bozüyük Rotary Kulübü tarafından gerçekleştirilen “İlk Saran Sen Ol  projesi kapsamında  Golden Voices grubu tarafından Unutulmaz Melodiler konseri Eskişehirli sanatseverler ile buluştu. Sanatçılar Nurdan Küçükekmekçi ,Emine Esra Serbest ve Rotary Kulüpleri Sanat Grubu Başkanı Melek Ertan EskişehirHaber.com’a özel açıklamalarda bulundu.

EskişehirHaber.com köşe yazarı Gülseren Şenyüzlü’nün sorularını yanıtlayan Sanatçı Nurdan Küçükekmekçi 22. Sanat yılının kutlanmasıyla ile ilgili mutluluğunu dile getirdi. Pandemi sürecinde sanatçıların yaşadığı sorunları dile getiren Nurdan Küçükekmekçi sanat olan ilişkilerini internet üzerinden bir şekilde sıcak tutmayı çalıştıklarını ifade etti.

Konserde güzel sesiyle dinleyenlerden tam not alan Emine Esra, Serbest de Eskişehirhaber.com mikrofonuna özel açıklamalarda bulundu. Eskişehir’de çok güzel karşılandıklarını dile getiren Emine Esra, Serbest Eskişehir’den övgü dolu sözlerle bahsetti.

Gülseren Şenyüzlü’nün sorularını yanıtlayan Rotary Kulüpleri Sanat Grubu Başkanı Melek Ertan  “İlk Saran Sen Ol “ projesine dair bilgilendirmelerde bulundu. Ertan çok daha fazla insana dokunan çalışmaları yapacaklarını belirtti.