Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Onur Kurulu üyeleri, Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ı ziyaret etti.

İnşaat Mühendisleri Odası Genel Merkezi tarafından seçilen, alanında 35 yıllık deneyimi olan, 5 kişiden oluşan onur kurulu üyeleri, Başkan Ataç’ı makamında ziyaret ederek, belediyenin çalışmaları hakkında bilgiler aldılar. Onur Kurulu adına açıklama yapan Fercan Yavuz, “İnşaat Mühendisleri Onur Kurulu olarak, Sayın Tepebaşı Belediye Başkanımız Ahmet Ataç’ı ziyaret ettik. Üye arkadaşlarımız Eskişehir’i yakından izliyorlardı. Tepebaşı’nın sanata olan ilgisini, desteğini burada teyit ettiler. Sanat olduğu zaman, şehrin ilerleyeceğinin ve daha çağdaş bir hal alacağının somut bir örneğidir Tepebaşı. Öyle bir izlenimle ayrılacağız. Sayın Ataç’ın çalışmaları kurul tarafından takdirle karşılandı” şeklinde konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ataç, belediyenin hayata geçirdiği projeler hakkında gelen onur kurul üyelerine bilgiler aktardı. Başkan Ataç, daha sonra misafirlerine, belediye hizmet binasında yer alan Pişmiş Toprak Sempozyumu eserlerini gezdirerek, bilgiler verdi.