Memleket Hareketini başlatan CHP Eski Yalova Milletveki Muharem İnce Eskişehir'de gençler ile buluştu. 
Yeni parti kurma hazırlığında olan Muharrem İnce Eskişehir'de gençler ile bir araya geldiği etkinlikte çok iddialı konuştu. Önümüzdeki seçimle ilgili iddialı konuşan İnce yüzde 50 artı 1 ile iktidar olacaklarını dile getirdi. 
Gençlerin sorunlarını ve fikirlerini dinleyen İnce: " Çok yakında göreceksiniz otobüs ile gezmeye bir başlayalım, nasıl iktidar olacağımız anlaşılacak? Gençlere çok güveniyorum. Kuatum dediğimde, nano teknoloji dediğimde gençler beni anladı" dedi.
Gençler ile etkiliğe katılan vatandaşların sorularını alan İnce  Adalete güveniyor musunuz sorusuna şu şekilde;"Türkiye'de adalet içerisinde yer alan hakimler bile adaletli bir şekilde yargılanacağına inanmıyor ben nasıl güvebilirim" diyerek cevap verdi. 
 EYT ile ilgili düşünleri sorulan İnce:" Para kalmadı kasanın dibini sıyırdılar para bulmaya çalışıyorlar para bulursa size de sıra gelir" diye konuştu.Etkinliğin sonunda Muharem İnce vatandaşlar ile fotoğraf çekindi. Vatandaşlar ile fotoğraf çekinirken bir yandan da sohbet  etti.