ESKİŞEHİR HABER - Türkiye’de ilk koronavirüs vakasına bakan ve maalesef hayatını kaybeden Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı. Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu için İstanbul'da Çapa Tıp Fakültesi'nde tören düzenlenirken, Türkiye ve Eskişehir'deki tüm sağlık kurumlarında da sağlık çalışanları Cemi Hoca için bir dakikalı saygı duruşunda bulunuldu.

Sağlık çalışanlarımızı korumalıyız   
Yapılan açıklamalarda, virüsten hastalanan sağlık çalışanı sayısının 600'i geçtiği Türkiye'de, sağlık çalışanlarının ekipman ihtiyaçlarının en üst düzeyde sağlanması gerektiğine ve vatandaşların "evdekal" ve "sosyal mesafe" gibi kurallara dikkatle uymaları gerektiğine, sağlık çalışanlarına bu mücadelede yardımcı olmaları gerektiğine dikkat çekildi. 

Bir acı haber daha... 
Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Patoloji Anabilim Dali eski Öğretim Üyesi Prof. Dr. Feriha Öz, Corona Virüsü sebebiyle 87 yaşında hayatını kaybetti. Haberi, İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sait Gönen sosyal medya hesabında duyurdu. Aynı zamanda Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Patoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Büge Öz'ün kayınvalidesi olan Prof. Dr. Feriha Öz, 87 yaşında Corona Virüsü nedeniyle hayatını kaybetti.