Odunpazarı Belediye Meclisi'nin pandemi süreci sonrasında dün geçekleşen ilk toplantısında Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, yaptığı konuşmada, Yenisofça'da ihaleye çıkarılacak aan için belediye olarak ihaleye gireceklerini, o bölgede hayvancılıkla ilgili çalışma yapacaklarını söyledi. Kazım Kurt, "1500 dönümlük alanın muhammen bedeli yıllık 140 bin liradır. Arkadaşlarımıza talimatı verdim. Hayvancılıkla ilgili çalışma yapacağız. Hayvancılığı en iyi biz yaparız. Ağırlığımızı koyup ihaleyi almaya çalışacağız. Odunpazarı Belediyesi olarak artırabileceğimiz kadar artıracağız. Elimizdeki tarlaları da ekmeye başlayacağız" dedi. 

Encümen ve komisyon üyeleri seçildi 

Belediye Meclisi toplantısında ayrıca encümen ve komisyon üyelerinin seçimleri de yapıldı. 

Encümen'e CHP'den Cahide Tetik, Adnan Evren Olcay ve Figen Kâhya seçildi. 

İmar Komisyonuna seçilen isimler:  CHP'den Serdar Aksoy, İrfan Kılınç, Hüdai Doğu, AK Parti'den Yasin Atışkan ve Ramazan Karamanl. 

Plan ve Bütçe Komisyonuna seçilen isimler: CHP'den İbrahim Arslan, Halil Bilici, Kadir Kodak AK Parti'den Yüksel Yoldaş, Eyüp Can. 

Hukuk Komisyonuna seçilen isimler: Aydın Ünlüce, Yavuz Metin, Emre Genç, AK Parti'den Mehmet Bilgin, Özlem Yalçın. 

Çevre, Sağlık ve Sosyal İşler Komisyonuna seçilen isimler: CHP'den Ömer Faruk İnan, Sibel Erenoğlu Ali Haydar Çelik, AK Parti'den Mehmet Kıyak ve
Mehmet Fatih Özlü. 

İçkili Yerler Tespit Komisyonuna seçilen isimler: CHP'den Ömer Faruk İnan, Sibel Yeşildal, Hüdai Doğu, AK Parti'den Yeşim Aslantaş, Mehmet Fatih Özlü.