"Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı tarafından Corona Virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında örgün eğitime ara verilmesi üzerine, tüm tedbirleri alarak "Kesintisiz Eğitim MY Kolejde; MY Kolej Artık Evinizde" sloganıyla eğitimimize aynı heyecanla ve azimle internet üzerinden devam ediyoruz.Sohbet Hattı Telefonda Canlı Ucuz Sohbet Hattı ile en Uygun Ucuz Sex Hattı deneyimini yaşayıp Sohbet Hattı Ucuz 7/24 arayabileceğiniz Seksi Azgın Kadınları tanıyın.

Ana sınıfından 12. Sınıfa kadar, her bir öğrencimiz, kendi öğretmenleri ve kendi sınıf arkadaşlarıyla internet üzerinden canlı öğretime başladılar. Böylece öğrenci ve öğretmenlerimiz, birbirlerine karşılıklı
sorular sorabilmekte; alıştıkları sistemle çalışmalarına devam edebilmektedirler.

Pek çok şehirde, online derslere en hızlı başlayan ve en profesyonel şekilde yürüten ilk kolej olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. MY Lingo ile dil öğretimimiz, MY Follow ile rehberlik sistemimiz, MY Akademi ile sınavlara hazırlık sistemimiz hiç olmadığı kadar zinde ve kuvvetlidir.

Dinamik yapımızla koşulların gerektirdiği eğitim öğretim şartlarına anında geçiş yaparak öğrencilerimizi başarıya ulaştıracak eğitim ortamını sağladık. MY Kolej Eğitim Politikaları Kurulu olarak, her zaman ve her koşulda öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin yanında olduğumuzu belirterek, biz de “Evde kal Türkiye” diyor; sınıflarımızın öğrencilerimizle renklendiği sağlıklı günlerimize dönmeyi diliyoruz."