Eskişehir’in ileri gelen firmalarından olan Kılınçarslan grup insanların mobilya, inşaat, hazır yapı, iç mekan yenileme ve tadilat ihtiyaçlarına yönelik hizmet ve yapılar sunan, yaşam kalitelerini arttıran ve kendini sürekli geliştiren Kılınçarslan Grup girişimci, yenilikçi ve sorumluluk taşıyan vizyoner ruhuyla kurulmuştur.

Kılınçarslan Grup , mobilya sektöründe başladığı faaliyetlerine kısa sürede inşaat, hazır yapı, konut yenileme alanlarını da ekleyerek bir Şirketler Grubu haline geldi. Firma mobilya, inşaat, hazır yapı, iç mekan yenileme alanlarında da başarıyla hizmet vermektedir.

Kuruluş amacı yaşam alanlarının iyileştirilmesi hizmetlerinin yürütülmesi olan Kılınçarslan grup %100 müşteri memnuniyeti esasıyla geleceğe sağlam, modern ve popüler ürünler bırakıyor. Kurulduğu günden bugüne şehir içinde ve şehir dışında mobilya projelerini, müşterilerimizin özel isteklerine göre iç mimar tarafından özenle tasarlanıp, kaliteli işçilik ile üretmektedir. Alt yapı işlerinden anahtar teslim iç mekan yenileme ve konut yapımında birçok farklı projeye imza atmıştır.


Kılınçarslan grup olarak yürüttükleri projeler ise İç Mekan Yenileme & Tadilat, Modern Mobilya İmalatı, Satılık Daireler, Çelik Yapı Sistemleri, Prefabrik Hazır Yapılar üzerinedir. 
Ev, ofis, dükkan, daire gibi iç mekanlarınızı ve yaşam alanlarınızı baştan aşağıya güçlü kadrolarıyla yeniliyor ve sizi memnun ediyorlar. Eskişehir halkına tadilat konusunda uzmanlaşmış işinde 10 yıllık deneyim kazanmış ustaların en ince işçilik ve detaylara dikkat edilerek sizlere tadilat dekorasyon hizmeti sunmaktalar. 


3 Adımda Evinizi Yeniliyorlar


1 KEŞİF

Evinize gelip keşif yapıyor ve mimari olarak uygunluğuna bakıp gerekli işlemleri projelendiriyorlar
2 PLANLAMA
Sizin için ekonomik kaliteli ürünleri seçmek için bir öneride bulunuyor ve tasarım çizim yaparak onayınızı alıyorlar.
3 AKSİYON
Uzman ekipleriyle, sizi hiç yormadan projeyi sorunsuz şekilde nihayetlendiriyorlar.


Daire tadilatı ve İç dekorasyon ile ilgili diğer çalışmaları şu şekilde;


BANYO TADİLATI
Banyo dolapları, küvet, duşa kabin, lavabo ve diğer iç donatı elemanlarının kullanılabilirlik durumuna göre tekrar kullanılabilir ya da yenisi ile değiştiriliyor. 


KAPI ÇEŞİTLERİ
Eski kapılara boya ve vernik uygulamaları ile yeni bir görünüm kazandırılabilir. Komple tadilat yapılması durumunda tüm oda kapıları dekorasyona uygun olarak yenilenmelidir. Daire giriş kapısının güvenlik nedeniyle çelik kapı olması tavsiye edilir. 


ELEKTRİK TESİSATI
Komple daire tadilatlarında güvenlik açısından tüm elektrik tesisatı, prizler ve anahtarlar yenileme işlemleri yapılmaktadır.


SU TESİSATI
Tadilat projesine göre mutfak, banyo ve kalorifer sistemlerinin tesisatları yenilenmektedir.

ZEMİN TADİLAT UYGULAMALARI
Odalar ve salonda hem şık hem de kolay temizlenebilen aynı zamanda dayanıklı olan masif parke, lamine parke vb. zemin kaplamaları kullanılabilir. 

PENCERE UYGULAMALARI
Eski ve yıpranmış pencerelerin onarım imkanı varsa onarılmalı, eğer değiştirilmesi gerekiyor ise, ısı yalıtımı da sağlayacak şekilde ısı camlı PVC, ahşap veya alüminyum doğramalar ile değiştirilmelidir.

Dekorasyon Alanında Sektörün Öncü Firmalarından Olan Kılınçarslan Grup TÜYAP Eskişehir İnşaat Fuarında 1. Salon No:101'de Ziyaretçilerini Bekliyor

Kurtuluş Mah. Sarper Cad. No:19/A Odunpazarı/ESKİŞEHİR

[email protected]