Hain terör örgütü PKK militanlarının Hatay'da çıkardığı yangınlar Türkiye'nin bağrını yaktı... Eskişehir'in kent yöneticileri bu hainliğe nasıl tepki gösterdi, sosyal medyadan hangi mesajları yayınladı.. İşte o mesajlar... 

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Yılmaz Büyükerşen: 
"Hatay'da farklı noktalarda başlayan ve yerleşim yerlerini de içine alarak büyüyen yangından etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, yangının bir an önce kontrol altına alınmasını temenni ediyorum. Kalbimiz ve dualarımız sizinle @DocDrLutfuSavas"

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof.Dr Nabi Avcı: 
Milletvekili Nabi Avcı, sosyal medyada "Geçmiş olsun #Hatay" notuyla Tarım ve Orman Bakanlığı'nın paylaşımını paylaştı. 

AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay: 
"Türkiye Cumhuriyeti Devleti büyüktür, güçlüdür Türkiye Bayrağı sorumlulardan ve katillerden hesap sormayı da çok iyi bilir! #PKKHatayıYaktı @bekirpakdemirli @suleymansoylu @RTErdogan"

"Biliyoruz insan sevginiz, vatan sevginiz yok! Doğaya karşı sevgi ve saygınız da yok! Yazıklar olsun... #HatayıPKKYaktı #GeçmişOlsunHatay"

AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan: 
"İÇİMİZ YANIYOR!!! #HatayYanıyor Terör örgütü PKK, Hatay'da ormanlarımızı yakıyor. #HatayıPKKYaktı #GeçmişOlsunHatay tek temennimiz can kaybının olmadan alevlerin söndürülmesi."

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer: 
"Hatay'da başlayarak farklı bölgelere sıçarayan yangını üzülerek takip ediyoruz... Dileğimiz daha fazla canlı zarar görmeden yangının kontrol altına alınması ve söndürülmesi.  Geçmiş olsun #Hatay #HatayYanıyor"

CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü: 
"Belen, İskenderun arası Sarımazı bölgesinde ağaçlık alanda başlayan yangın sebebiyle tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Birçok ağacın yandığı, ev ve iş yerinin zarar gördüğü yangının bir an önce söndürülmesini ümit ediyoruz. #hatayyanıyor"

MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak: 

"CİĞERLERİMİZ YANIYOR! Hatay'da meydana gelen yangınların kısa sürede kontrol altına alınmasını diliyor ve yangından etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. #hatayyaniyor"

İYİ Parti Eskişehir Mlletvekili Arslan Kabukcuoğlu: 
Koronavirüsü tedavisi devam eden Milletvekili Arslan Kabukcuoğlu'nun sosyal medya hesaplarında Hatay'daki yangınlarla ilgii bir paylaşımı olmadığı görüldü. 

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt: 
"Hatay'daki yangını büyük üzüntüyle takip ediyoruz. Vatandaşlarımıza çok geçmiş olsun. Yangının en kısa sürede kontrol altına alınmasını diliyor, sebep olan alçak teröristleri lanetliyorum."

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç: 
"#Hatay'da başlayan ve farklı bölgelere sıçrayarak devam eden orman yangınını endişe ile takip ediyor, büyük üzüntü duyuyoruz. Tüm Hatay halkına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Umarım yangınlar bir an önce kontrol altına alınarak söndürülür."