MAHMUDİYE’DE TANITIM TOPLANTISI DÜZENLENDİ

Uzm. Dr. Dilek Didem Ayyıldız, geleceğimiz olan çocuklarımızın aile ortamında, sağlıklı bireyler olarak yetişmelerini sağlamak adına Koruyucu Aile çalışmalarının çok önemli olduğunu belirtti.

Ayyıldız, Devletimizin sunduğu bütün imkanların yanında, Anne-Baba kelimesinden bir şekilde yoksun kalan kimsesiz ve korunmaya muhtaç çocuklarımızı aile şefkatiyle tanıştırarak, özgüven sahibi sosyal ve kültürel yönden kendini tamamlamış hem çevresiyle hem de kendisiyle barışık mutlu bireyler olarak geleceğe hazırlamanın önemini vurguladı.

Emine Erdoğan Hanımefendi himayesinde başlatılan bu güzel ve anlamlı projeden çevremizdeki herkesi haberdar etmemiz gerektiğini kaydeden Ayyıldız, “Koruyucu Aile olmayı düşünenleri desteklemeliyiz. Koruyucu Aile olarak, toplum sağlığımızın korunmasına, ülkemizin büyümesine ve gelişmesine katkıda bulunabiliriz.” diye konuştu.

Ayyıldız, İlçe kaymakamı Harun Reşit Han ve eşi Kübra Han program sonrasında Mahmudiye’de Şehit Ailesi, Yetim Ailesi ile evde tedavi ve bakım gören hastaları evlerinde ziyaret ettiler.