Eskişehir'de Mihalıççık'taki Gürleyik Şelalesi akına uğramaya, Mihalççıklılar da sosyal medyadan bölgedeki koronavirüs tedbirlerinin yetersizliğine tepki göstermeye devam ediyor.  Sosyal mesafe ve maske kurallarına dikkat edilmeyen görüntüler de korkutmaya devam ediyor.  Bazı vatandaşlar daha önce sosyal medyadan paylaştıkları görüntüleri Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yı da etiketleyip yaşanan durumu şikayet etmiş ve bölge sakinlerinin korktuklarını dile getirmişlerdi. 

CİMER'e de şikayet ettiler, kapatılmasını istediler 

Son olarak bölge sakinlerinin Gürleyik Şelalesi'nde koronavirüs endişesini artıran görüntülerle ilgili Eskişehir Valiliği ve Sağlık Bakanlığı'nn ardından, CİMER'e de şikayette bulundukları öğrenildi. Vatandaşlar, diğer bazı illerde alınan kapatma kararları gibi Gürleyik Şelalesi'nin de kapatılması yönünde karar alınmasını istediklerini söylediler. Yetkililerin bu duruma nasıl müdahale edeceği ve ne karar alınacağı merakla ekleniyor. 

EskisehirHabercom gündeme taşımıştı 

EskisehirHaber.com, 6 ve 7 Ağustos'ta yaptığı özel haberlerle Gürleyik Köyü ve Mihalıççık'tn vatandaşların sosyal medyadaki tepkileri ve çağrılarını gündeme taşımıştı... 

GÜRLEYİK ŞELALESİ'NDEN ENDİŞE YARATAN GÖRÜNTÜLERİ GÖRMEK İÇİN ALTAKİ GÖRSELLERE TIKLAYIN 

6 AĞUSTOS 2020'DEKİ HABERİMİZ... 

Gürleyik'te korona isyanı! Bakan Koca'ya şikayet ettiler!

7 AĞUSTOS 2020'DEKİ HABERİMİZ... 

Mihalıççık tedirgin! Şikayetler sürüyor