ESKİŞEHİR HABER -Mimarlar Odası Eskişehir Şubesi başkanlığına yeniden aday olan Serdar Çavdar ve ekibi ETO Başkanı Metin Güler’i ziyaret ederek yeni dönem için planladıkları çalışmaları paylaştı.
Mimarlar Odası Eskişehir Şubesi Başkanı Serdar Çavdar ve beraberindeki heyet, Eskişehir Ticaret Odası  (ETO) Başkanı Metin Güler’i ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten ETO Başkanı Metin Güler, Çavdar ve ekibinin görev süreci boyunca ETO ile istişare içinde çalışmaya gayret gösterdiğini ve sorunların çözümü için ortak toplantılar gerçekleştirdiklerini belirterek, yeniden başkanlığa aday olan Çavdar’a başarılar diledi. 
Herkesin odası olarak hizmet vermeye devam edeceğiz
Mimarlar Odası Eskişehir Şubesi Başkanı Serdar Çavdar, Mimarlıkta Birliktelik Grubu olarak göreve yeniden talip olduklarını ifade etti. Görev süresi boyunca ekibiyle beraber kurum ve kuruluşlarla diyalog kurarak hareket ettiklerini belirten Çavdar, yeni dönemde de herkesin odası olarak siyaset üstü bir anlayışla hizmet vereceklerini dile getirdi. Yeniden göreve gelmeleri halinde haksız rekabetle mücadele etmek için gayret göstereceklerini, Yapı Bilgi Modellemesi ve akademik çalışmalarına ağırlık vereceklerini kaydeden Çavdar, üniversite ve özel sektörle de bağların güçlendirilmesini için çalışacaklarını söyledi.