Odunpazarı Belediyesi Emek Oyuncak Kütüphanesi ve Zeytindalı Çocuk Merkezinin yıl sonu etkinliği düzenledi.

Odunpazarı Belediyesi Hasan Polatkan Kültür Merkezi’nde çeşitli gösteriler eşliğinde yapılan etkinliğe; Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Gerçekleştirilen etkinlikte Emek Oyuncak Kütüphanesi ve Zeytindalı Çocuk Merkezi öğrencileri, birbirinden güzel gösteriler yaptı. Etkinlikte çeşitli dans gösterileri yapan, şarkılar söyleyen minikler; bazen çiçek oldu bazen tavşan bazen de kelebek oldu. Etkinliği izlemeye gelenler ise miniklerin gösterisini büyük bir keyifle izledi.

Etkinlik sonunda konuşan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, “Çocuklarımızın hepsi tertemiz, başarılı ve cıvıl cıvıldı. Kreşlerimizin ve çocuklarla ilgili çalışmalarımızın meyvesini görüyoruz. Sizler de yıl başı ve yıl sonundaki farkları görüyorsunuzdur. Her şey çocuklar için. Çocuklarımızın geleceği için Odunpazarı Belediyesi olarak her türlü fedakarlığı yapmaya hazırız” dedi.

Kreş sayısının yetersiz olduğunun farkında olduklarını söyleyen Başkan Kurt, kreş sayısını artıracaklarını kaydetti. Başkan Kurt, “Yeter ki siz çocuklarınıza sahip çıkın. Bizimle çocuklarınızı eğitmeye, oynatmaya varsanız bizler yeni kreşler, çocuk merkezleri açacağız. Bu çocukları hep birlikte alkışlayacağız” dedi.

Başkan Kurt, konuşmasının ardından gösteriye katlan çocuklarla birlikte 10. Yıl Marşını söyledi.