Eskişehirliler Tarım Fuarına ilk gününde yoğun ilgi gösterdi. Eskişehirlilerin en çok ilgi gösterdiği standların başında Estrak Otomotiv standı yer aldı. Fuara gelen ziyaretçiler Estrak otomotiv satışını yaptığı traktörlere büyük ilgi gösterdi. 


TR S 6 serisinin yeni model traktörü çiftçilere büyük rahatlık sağlayacak


TR S 6 serisinin yeni traktörünün yeni özellikleri ise şu şekilde; Yeni modelde dingil açıklığı arttı. Kabin yenilendi. Kaporta yenilendi. Arka hidrolik kol standart hale geldi. Yeni model diğerlerine göre daha verimli daha teknolojik daha çevreci olma özellikleri iddialı bir model konumda. 
New Holland Eskişehir Bölge Bayisi Estrak Otomotiv yöneticilerinden Nihat Çankırılı EskişehirHaber.com haber sitesinin mikrofonuna özel açıklamalarda bulundu. Genel olarak Tarım Fuarını değerlendiren Çankırılı: “Pandemiden dolayı geçen yıl Tarım Fuarını gerçekleştirememiştik. Bu yıl gerçekleştirdik. Fuarın ilk günde ziyaretçilerin ilgisinden dolayı memnunuz dedi. New Holland tarım makineleri ve tarım ekip ekipmanları hakkında bilgi veren Çankırıl:” Eskişehir ve Bilecik bölgesi yetkili bayisi olarak hizmet vermekteyiz. 50 beygirden 400 beygire kadar çeşitli modellerini satmaktayız.

Ekipman ve traktör satışlarımız var. New Holland markasının tüm ürünlerini satmaktayız” Şeklinde Konuştu. TR 6 S ‘nin yeni modeli hakkında bilgi veren Çankırılı Traktörlerimizin dingil ara mesafesi uzatıldı. Yeni model bir traktör piyasaya sürüldü. Müşteriler yeni modelden çok memnun. Çok konforlu bir model. Satışlarda sağlanan kolaylıklar ile ilgili bilgi veren Çankırılı:”Ziraat Bankası kredisiyle yapılan satışlarımız yoğun. Devletimizin Ziraat Bankasıyla sağladığı destekli krediyle yaptığımız satışlarımız da yoğun. Kendi imkanlarımızla olan satışlarımızda var. Peşin fiyatlı satışlarımızda indirimlerimiz mevcut uyguluyoruz. “Dedi. New Holland marka ürünlerin avantajlarını anlatan Çankırılı Avrupa çapında fabrikalara sahip bir marka. Yedek parça ağı çok geniş. İkinci el piyasası çok değer kazanan. Pazar payı çok yüksek bir marka. Çiftçilerimizin servis ve yedek parça olarak arkasında olduğumuzu söylemek isterim” İfadelerini kullandı.