CHP'de Kurultay heyecanı sürerken, Kurultay'ın ikinci gününde Parti Meclisi ve Yüksek Disiplin Kurulu seçimleri yapılacak. Parti Meclisi için adaylar arasında yeniden genel başkanlığa seçilen Kemal Kılıçdaroğlu'nun anahtar listesinde Eskişehir'den Kent Konseyi Başkanı da olan Nuray Akçasoy'un da yer aldığı öğrenildi. 

"Gurur duydum, inşallah seçileceğim"
Konuyla ilgili görüştüğümüz Nuray Akçasoy, "Kongremiz inanılmaz bir atmosferde geçiyor. Genel Başkanımız dün yeniden seçildi ve çok güzl bir teşekkür konuşması yaptı. Sayın Genel Başkanımız Parti Meclisi anahtar listeye beni de aldılar, büyük bir gurur duydum. Eskişehir adına da gururluyum, inşallah seçilerek Parti Meclisi'nde yer alacağım. Henüz aday numaralarımız belli olmadı, belli olmalarını bekiyoruz. Seçimlerin sonuçlanmasının gece geç saatleri bulabilceği belirtiliyor" diye konuştu. 

Gaye Usluer de yeniden aday
CHP Parti Meclisi Üyesi Gaye Usluer de daha önce yaptığı açıklamada Parti Meclisi'ne yeniden aday olacağını belirtmişti, Usluer, sabah saatlerinde sosyl medyadan yaptığı paylaşımda yeniden aday olduğunu tekrarladı.