Odunpazarı'nda Kurtuluş Mahallesi'nde Atatürk Kültür ve Kongre Merkezi'nin arkasındaki sokakların çöplerle dolu hali tepki topluyor... Odunpazarı Belediyesi ekiplerinin bölgeyi temizlemesi isteniyor.

Eskişehir'de Odunpazarı'nda birçok mahallede çöplerle ilgili şikayetler sürerken, Kurtuluş Mahallesi'nde Büyükşehir Beldiyesi Atatürk Kültür Merkezi arkasındaki ve Pazaryeri Sokak çevresindeki sokakların çöplerle dolu hali tepki topluyor. 
Kurtuluş Mahallesi'nde, kentin göbeğindeki sokaklarda toplanmayan çöpleri sokak hayvanlarının da dağıttığını sonrasında kirlenen çevrenin de temizlemediğini belirten vatandaşlar Odunpazarı Belediyesi'ni göreve davete ettiklerini söylüyorlar.

Kurtuluş Mahallesi'nde bulunan boş arsalar ve inşaat yanlarındai çöpler ve atıkların temizlenmesi ve denetimlerin yapılması isteniyor. 

Odunpazarı'nda Kurtuluş Mahallesi'nde Atatürk Kültür ve Kongre Merkezi ile Hicri Sezen Caddesi arasında bulunan Uzman Sokak, Yeniay Sokak ve Hicri Sezen Caddesi'nde birçok alandaki çöpler dikkat çekiyor. 

Vatandaşlar sokaklardaki çöplerin kötü kokulara da neden olduğunu, Odunpazarı Belediyesi ekiplerinin sokakları temizlemesini istediklerini söylüyorlar.

Kurtuluş Mahallesi'ndeki vatandaşlar ayrıca ger dönüşüm atacakları konteynır ve alanlar da bulamadıklarını, geri dönüşüm atıkları için ayrı konteynır ve çöp kovalarının yerleştirilmesini istediklerini belirtti.