AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay, Eskişehir TÜYAP Fuar Merkezi’nde gerçekleşen Hobi, Spor ve Hediyelik Eşya Fuarı’nı ziyaret etti. Günay’a ETO Başkanı Metin Güler, TÜYAP Bölge Müdürü Server Seçer ve ETO Yönetim Kurulu Üyeleri de eşlik etti.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ
Prof. Dr. Günay fuar ile alakalı, ‘’Hem sanat, hobi hem spor… El sanatlarında ahşap kesmeden ekoprint baskıya, ebrudan bakır işlemeciliğine, keçeden müziğe kadar farklı sanat dallarının yanında fitness, tekvando, boks, yüzme gibi sporun çok farklı dalları temsil ediliyor. 100’ün üzerinde firma, 15 spor dalında 45 yakın etkinlik, 25 sanat dalında 50 den fazla sanatsal etkinlik… Emeği geçen herkese teşekkürler.’’ Şeklinde açıklamada bulundu.

ESKİŞEHİR TİCARETİ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ
ETO Başkanı Metin Güler ve ETO Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte bir toplantı da yapan Günay, ‘’ETO Başkanımız ve ekip arkadaşları ile şehrimizdeki gelişmeleri değerlendirdik. 2019-2020 fuar programlarını konuştuk. Yıl sonu itibariyle hedef 500 bin ziyaretçiyi fuar merkezimizde ağırlamak. Ayrıca Fuarcılık anlamında Türkiye’ de 10. Sıradayız. Fuarımızın açılışında ETO Başkanımız bir hedef daha ortaya koydu. 2023 Yılında ilk 5’te yer almak istiyoruz. Bu hedefler doğrultusunda çalışmaya, üretmeye devam etmeliyiz. Fuar merkezimiz şehrimiz ve bölgemiz ticareti için çok önemli. İlgili kişi ve kurumlarımıza çalışmalarında başarılar diliyorum. Bizler her daim şehrimiz yararına olacak, şehrimizin, bölgemizin ve ülkemizin ticaretine katkıda bulunacak projeler üretmeye, üretilen projelere, etkinlik fikirlerine destek olmaya hazırız.’’ Şeklinde konuştu.