Saadet Partisi, Tepebaşı  ​İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Demir basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Toplantıda  Ramazan Demir:"Ülkece bir zamanlar muteber bir iş adamı olarak tanıtılan ve fotoğraf çektirmek için sıraya girilen Sedat Peker’in videolarını izliyoruz. Videolar rekor kırınca kimisi aman bana da çatmasın diye korkusuna kimisi de iktidarın kirli çamaşırları ortaya çıkıyor diye sessizce ve keyifle takip ediyorlar. Sokaklarda, kahvelerde, dost meclislerinde en çok konuşulan konu Peker videoları. İki kişi bir araya gelse hemen konusu açılır hale geldi. 

Hal böyle olunca asıl gündemimiz kaybolup gidiyor. Elbette bu iddialar araştırılmalıdır. Hatta şimdiye çoktan gerekli adımlar atılmalıydı. Hala bekliyoruz. Ancak asıl gündemimiz “geçim”. Geçim derdine düştük. 

Gençlerimiz mutsuz. Birkaç genci bir kütüphanede bir yerde bir araya getirip devlet başkanı ile görüştürünce, gençlerin sorunu çözüme kavuşmuyor. Veya böyle ucuz programlarla, gençlerle iletişim kurmuş olmazsınız. Gençler elbette devlet başkanı ile bir araya gelmekten mutlu olurlar. Ama bizi daha çok mutlu edecek olan, aldığımız eğitime uygun işler de çalışmaktır. Gelecek kaygısı gütmeden kaliteli bir yaşam sürdürebilmek istiyoruz.

Aldığımız eğitime ve edindiğimiz tecrübelere uygun iş bulmakta zorlanıyoruz. Bu nitelikte iş için hemen torpil devreye giriyor. Bu gençliğimize yapılan bir zulümdür. Zira aradığı işi bulamayanlar, “Bari kendi işimin patronu olayım” deyip bir iş yeri açıyorlar. Malum ekonomik sıkıntıda işyerlerini de bir süre sonra kapatıyorlar. Yine işsizlik ve umutsuzluk sarmalına giriyorlar. Gençlerimiz daha adil ve şeffaf bir Türkiye istiyorlar" Şeklinde konuştu.