Sarar Şirketler Grubu Sahibi Cemalettin Sarar, Protokol Müdürü Alaattin Çoban ve Genel Müdür Ethem Menceloğlu, İlçe Kaymakamımız Mehmet Uğur Arslan’ın nezdinde Çifteler Belediye Başkanı Kadir Bıyık’ı makamında ziyaret ettiler. İlçeye yapılacak projeler çerçevesinde karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu.

Çifteler İlçesi için yapılacakların ve mevcut hali hazırda devam eden projelerin konuşulduğu ziyarette, Belediye Başkanı Kadir BIYIK “Sarar şirketi ile ilçemizde yapılacak projeler ile ilgili saha çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Çifteler için daha çok yapacak işimiz var, çalışmalarımıza aynı hızla devam edeceğiz. Eskişehir’in kırsalda ikinci büyük ilçesiyiz. Vaat ettiğimiz tüm projelerimizi en kısa zamanda hayata geçireceğiz. Çifteler hepimizin ilçesi yaşlısıyla genciyle hep beraberiz. Halkımızın teveccühüne layık olacak bir şekilde inşallah en güzel hizmetleri ve projeleri Cenabı Allah’ın izniyle yapma çabası içinde olacağız ” dedi.

Gerçekleşen ziyarette Belediye Başkanı Kadir Bıyık, nazik ziyaretlerinden ötürü Cemalettin Sarar Bey’e, Protokol Müdürü Alaattin Çoban ve Genel Müdür Ethem Menceloğlu ile İlçe Kaymakamımız Mehmet Uğur Arslan’a teşekkürlerini iletti.