Milliyetçi Hareket Partisi Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, Necmettin Erbakan'ı anma ve anlama programına katılan CHP’li Kılıçdaroğlu ’nu eleştirdi.

Sosyal medya hesaplarından yaptığı yazılı açıklamada günümüzde CHP’nin Atatürkçü vekilleri bünyesinde barındıramadığını vurgulayan Milletvekili Sazak, “kurucu değerleriyle alakası kalmamış olan bu partinin, sözüm ona farklılıklarla bir araya gelebileceği kıstas memleket meselesi değil, ancak gaflet, delalet ve hıyanet üzerinden çıkar birlikteliğidir” dedi. 

MHP’li Sazak açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Birlik beraberlik içinde olan Türkiye’yi, ‘Ortanın Solu’ fikriyatıyla ayrıştıran; Atatürk’ün laik cumhuriyet ilkesini baskıyla dinsizlik olarak topluma dayatan CHP... Bugün, samimi Atatürkçü vekillerini bünyesinde barındıramayan, sözde farklılıkları bir araya getirme çabasında Rahmetli Erbakan Hoca’yı anma toplantısına katılarak Madımak Havası çalmaktadır. Kurucu değerleriyle alakası kalmamış olan bu partinin, sözüm ona farklılıklarla bir araya gelebileceği kıstas memleket meselesi değil, ancak gaflet, delalet ve hıyanet üzerinden çıkar birlikteliğidir.