ESKİŞEHİR HABER - CHP’nin, FETÖ/PDY'nin siyasi ayağının ortaya çıkarılması için araştırma önergesi sunmasına tepki gösteren MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, sosyal medya hesaplarından yazılı açıklamada bulundu. MHP’li Sazak yayınladığı mesajda konuyu ilişkin şunları kaydetti:
“Şehit cenazesinde terörist arayan zadeler, kalkışma sırasında tankların arasından güvenle geçen zadeler, hangi yüzle, hangi onurla; neyin mücadelesi ve kimleri kandırmak için FETÖ’nün siyasi ayağını araştırılması için meclise önerge veriyor? 
Bu samimiyetsizlik, halkımızı kandırmak ve dolaylı olarak da FETÖ’yü kollamaktır. Çoğunluğuz şer ittifakı içindesiniz, terörden medet uman yancılar olarak yaptığınız sözde muhalefetinizle zavallısınız...”

KUCAKLADIĞIN 16 MİLYONU TEMSİL Mİ EDİYORSUN?
MHP’li Sazak, ayrıca sosyal medyada büyük infiale neden olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İstanbul Kitapçısı'nda satışa sunulan Selahattin Demirtaş’ın kitapları ile ilgili ise İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na “kucakladığın 16 milyonu temsil mi ediyorsun? Yoksa teröre teslim mi ediyorsun?” diye sordu.