Eskisehirhaber.com mikrofonlarına konuşan Firma Satış Müdür'ü Metin Çetin, Esvera Cam Aluminyum Sistemleri için şu ifadeleri kullandı;
“Esvera Cam Aluminyum Sistemleri olarak 2017 yılında faaliyete geçmiş bir firmayız. Cam ile alüminyumun birleştiği her yerde hizmetlerimizi veriyoruz. Kafe, restoran, otel, villa, balkonlar. Kısacası yaşam alanı olan her yerde bizim ürünlerimiz kullanılabilmektedir" dedi.

"PERVOLE SİSTEM 5 YILLIK GARANTİ İLE SATIŞA SUNULMAKTA"

Firmanın Satış Müdür'ü Çetin, oluşturulan pervole sistem ile ürünlerin 5 yıl garanti kapsamında olduğunu söyleyerek, "İnsanlar artık yağmur yağdığında kapatabileceği, güzel havalarda açıp ferahlayabileceği tavan sistemleri istiyorlar. Pervole sistem dediğimiz bu sistem 5 yıllık garantisi ile satışa sunulmaktadır."

"Restoranlarda falan sıklıkla gördüğünüz giyotin sistemimiz de mevcut. Camları ister sağa, ister sola çevirerek bu sistemi toplayabilirsiniz. Müşterinin arzu ettiği gibi planlayarak montaj yapabiliyoruz. Kumandalı bir sistemdir" diye belirtti.

"KULLANDIĞIMIZ CAMLAR KIRILDIĞINDA İNSANLARA ZARAR VERMEZ"

Çetin, kullanılan camların herhangi bir şekilde kırılacak olması durumunda insanlara zarar vermeyeceğini ve kolayca dağılmayacağını ifade ederek, "Isıl işlem görmüş camlar kullanıyoruz. Kırıldığında insanlara zarar vermez."

"Kırıldığında kolayca dağılmaz, zararsızdır. Kafe ve restoranların yanı sıra yeni yapılan binaların balkonlarında bu ürün kullanılıyor. Binanın içerisinde temizlik açısından çok rahat bir ürün. Hem pratik, hem konforlu hem de garantili ve yalıtımlı bir ürün" olduğunu söyledi.

"AKILLI ÇATI SİSTEMLERİ ÜRETİYORUZ"

Firma Satış Müdür'ü rolling sistemiyle şık ve lüks bir görüntü oluştuğunu söyleyerek, "Yeni bir çatı sistemimiz var. Rolling ismini verdiğimiz bu çatı sistemi akıllı çatı olarak geçmektedir. Tamamen alüminyumdan yapılmış bir üründür. Eğimsiz bir ürün olup 4 tarafı oluktur. En büyük özelliği düz olmasıdır. Kesinlikle su kaçırmaz. 110 derece eksenel hareketli bir üründür. Güneş kırıcı olarak da kullanılabilir. Çok şık ve lüks bir sistemdir. Eskişehir’de bazı firmalar bu ürünü kullanıyor ve çok memnun olduklarını söylüyorlar."

"Bizim için işin büyüğü veya küçüğü yoktur. Bir balkonu da yaparız, 100 balkonu da yaparız. Nakit veya kredi kartı ile ödeme alan bir firmayız. Kredi kartı ile alışveriş yapıldığında taksit imkanı sunuyoruz. Kullandığımız tüm ürünler döviz artışlarından direkt olarak etkilenen ürünlerdir. Fiyat belirlerken bu sebeplerden kaynaklı, bizden kaynaklanmayan yüksek maliyetler çıkabiliyor. Eskişehir halkı için ekonomik anlamda da elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. İşinin ehli ve kaliteli bir ekibimiz var.” dedi.

ESVERA CAM ALUMİNYUM SİSTEMLERİ  SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

ADRES: Akarbaşı Mah. Atatürk Blv. No:44/E Odunpazarı / Eskişehir

TELEFON 1: 0555 476 51 97

TELEFON 2: 0222 230 26 89