CHP Seyitgazi İlçe Başkanı Volkan Kılıç ilçedeki semt pazarında vatandaşlara 2 bin 250 maske dağıttıklarını söyledi. Volkan Kılıç, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "Ülkemiz olarak zor bir süreç geçirdiğimiz bu günlerde, Covid-19 salgın hastalığına karşı bugün Seyitgazi Halk Pazarında, Seyitgazi Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı olarak 2250 Adet maske dağıtımı gerçekleştirdik." dedi. 

Volkan Kılıç, ayrıca, Doğançayır'ı da ziyaret ettiklerini belirterek, "Dünyada ve en son olarak ülkemizde etkisini gösteren Covid-19 salgın hastalığına karşı, Seyitgazi Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı olarak Doğancayır Mahallemizdeyiz. Bu zor günlerimizi hep birlikte yeneceğiz" dedi. 
CHP Seyitgazi İlçe Başkanlığının, ilçedeki 60 yaş üzeri ve ihtiyaç sahibi vatandaşları da belirleyerek, gıda ve erzak yardımları yaptıkları belirtildi. CHP Seyitgazi İlçe Başkanı Volkan Kılıç, "CHP Seyitgazi İlçe Başkanlığı olarak mahallelerinde 60 yaş üzeri ve ihtiyaç sahibi olan 540 hane belirlenmiştir" dedi. 

Volkan Kılıç, "Karaören, Kümbet, Akin, Numanoluk, Cevizli, Bardakçı, İkiçeşme me,Yunus ve Derebenek Mahallelerimizde 105 haneye gıda ve erzak yardımı yapılmıştır.Gençlik Kolu Başkanı Niyazi Yılmaz ve ekibine Doğançayır Mahallesi Sorumlumuz Erçin Kütük ve ekibine ve İlçe Yönetimimize çalışmalarından dolayı teşekkür ederim" dedi.