ESKİŞEHİR HABER - Eğitim Danışmanı ve Kişisel Gelişim Uzmanı Sinan İpek, şehrimizde çeşitli özel okullara giderek LGS’ye girecek 8.sınıf öğrencilerine sınav öncesinde seminer verecek.

İşler Yayın Grubu Eskişehir Şubesinin konuğu olarak şehrimize gelen Kişisel Gelişim Uzmanı ve Eğitim Danışmanı Sinan İpek, öğrencilere sınava girmeden önce ders çalışma metotları, hafıza teknikleri, odaklanma ve daha başarılı olabilmeleri için nasıl kendi kendilerini motive edebilecekleri konusunda bilgilendirecek. Çeşitli illerde de benzeri seminerler veren Sinan İpek, gençlerimize sınav heyecanını nasıl yenebileceklerini anlatırken, kendilerini nasıl tanıyabileceklerinin de ipuçlarını verecek.

İşler Yayın Grubu Eskişehir Şube Firma Sahibi Ercan Bakşi, öğrencilerin her geçen gün daha zor bir yarışa sürüklendiklerini ve başarılı olmak için verimli çalışma metotlarını bilmeleri gerektiğini, söyledi. Bu tür seminerlerin çocuklarımızda farkındalık yarattığını, gelecek ve sınav kaygılarını bertaraf etmelerine yardımcı olduğunu söyledi.

Sinan İpek’i Eskişehirli çocuklarla buluşturacak olmaktan memnunluk duyduğunu belirten Ercan Bakşi, şimdiden sınava girecek öğrencilere başarılar diledi.