Kulübün faaliyetleri hakkında Başkan Ataç’a bilgiler aktaran Arda, “Sinerji Tenis Spor Kulübü olarak Eskişehir’de Mayıs ayında hizmete girdik. Amatör spor kulüpleri olarak tenis branşında Eskişehir’de bu açığı kapatmak için hizmet vermeye başladık. Yaz okulumuzu başarı ile bitirdik. Tepebaşı Belediye Başkanımız Sayın Ataç’a kulübümüzü tanıtmak amacıyla bir ziyarette bulunduk. Kendilerine ilgisinden dolayı teşekkür ediyoruz” şeklinde ifadelerini dile getirdi.
Nazik ziyaretlerinden dolayı kulüp yönetimine teşekkür eden Başkan Ataç, “Sinerji Tenis Kulübü’müz yeni bir kulüp. Eskişehir’deki tenis açığını kapatacağına eminim. Belediye olarak Eskişehir’deki kulüplere elimizden gelen desteği vermekteyiz. Tepebaşı Belediyesi amatör sporun ne kadar önemli olduğunun bilincindedir. Sinerji Kulübü’nün faaliyetleri hakkında konuştuk. Kendilerine çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.
Ziyaret sonrası Sinerji Tenis Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Arda, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç’a kulübün formasını ve temsili olarak büyük boyutta tenis topu hediye etti.