Eğitim öncesinde Şirket sahibi Yiğit SUBAŞI ile bir araya geldik. Şirketleri ve verdikleri hizmetler hakkında şöyle konuştu: 1984 yılında besicilik ve üretim şirketi olarak Bilecik'te kurulan Subaşı Yemek Anonim Şirketi 1996 yılında yemek üretimi de gerçekleştirmeye başlamış, deneyimli personeli ve teknik donanımı ile kısa sürede bölgenin lider üretim ve hizmet şirketlerinden biri haline gelmiştir.

35 yıllık bir firma olduklarını belirten Subaşı, ticaretlerine ilk olarak et sektörüne giriş yaparak başladıklarını belirtti. 23 yıldır toplu yemek sektöründe hizmet verdiklerini söyleyen SUBAŞI, Bilecik ili merkezinde ve Bozüyük ilçesinde olmak üzere 2 adet taşıma merkezi mutfaklarının olduğunu, Eskişehir de ise 4 mutfakta üretim yaptıklarını belitti. Bugün 250 kişilik bir kadroya ulaştıklarını belirten Subaşı, bu personellerin 50'si Eskişehir personeli, %70 çalışanımız ise kadın diye belirtti.

"HİZMET KALİTEMİZİN SÜREKLİLİĞİ İÇİN TEDARİKÇİLERİMİZİ ÖZENLE SEÇİYORUZ”

Subaşı Yemek Şirketi Sahibi Yiğit SUBAŞI, tedarikçilerini çok özenle seçtiklerini belirterek, konuşmasına şöyle devam etti. Tedarikçilerinizden beklentileriniz nedir diye sorarsanız, genel satın alma şartlarına uygun olmaları. Yüksek gıda güvenliği standartlarına uygun olmaları. Kalite, maliyet ve teslimat konularında şirketimizin ihtiyaçlarını ve müşterilerimizin beklentilerini karşılar nitelikte olmalarıdır. Biz satın alma yaparken kalite standartlarımıza uygun markaları seçerek bu markalar arasında fiyat araştırması yapıyoruz. Veteriner Hekim ve Şirket Sahibi Yiğit SUBAŞI "Tarladan çatala" sloganıyla çıktıkları bu yolda %100 müşteri memnuniyetini her şeyin üzerinde tutarak ve hijyene büyük önem vererek hizmetlerine devam ettiklerini söyledi.

"TARLADAN ÇATALA GIDA GÜVENLİĞİ SUNUYORUZ"

Subaşı yemek firmasını diğer yemek firmalarından ayıran en önemli özelliğinin sunulan yemeklerde kullanılan sütlü tatlıların, poğaçaların, börek çeşitlerinin, ekmek çeşitlerinin Bilecik'te yer alan merkez mutfaklarında üretildikten sonra diğer mutfaklara sevk edilerek kullanılması olduğunu belirten Subaşı, ayrıca yemek üretiminde kullanılan kırmızı ve beyaz etlerin kendilerine ait parçalama tesisinde üretildiğini, kırmızı et üretiminde kullanılan besilik sığırların kendilerine ait 600 büyükbaş hayvan kapasiteli besihanelerinden sağlandığını bu hayvanların yiyecekleri yem bitkilerinin dahi kendi tarlalarında organik gübre kullanılarak yetiştirildiğini, asıl hedeflerinin tüm süreçlerde "Tarladan çatala gıda güvenliği" süreçlerinin tamamlanarak tüm üretimi kendi bünyelerinde tamamlamak olduğunu söyledi. "Beyaz et üretimin de kullanılan piliç etlerinin ise CP piliç Osmaneli kesimhanesinden günlük olarak temin edilerek parçalama tesislerinde pişirilmeye hazır hale getirildiğini söyleyen Subaşı, Menülerimiz de yer alan beyaz et yemekleri piliç etinin kesiminden 48 saat geçmeden yemek olarak müşterilerimizin tüketimine sunmuş oluyoruz" diye belirtti.

"Bölgenin Pastörize Yemek Üreten Tek Şirketiyiz"

2012 yılında Bilecik 1. Organize sanayi bölgesinde kurmuş olduğumuz bölgenin ilk Pastörize yemek üretim tesisinde üretilen yemekler ve tatlılar modifiye atmosferli tek kişilik kaplarda paketlenerek yemek sepeti üzerinden satılmaktadır.

Görüntünün olası içeriği: yiyecek
Subaşı Yemek Şirketi Sahibi Yiğit SUBAŞI, 3 yıl önce Eskişehir'de şube açtıklarını belirterek, %100 müşteri memnuniyetini ön planda tuttuklarını söyledi. Yiğit SUBAŞI, üretim anlayışlarının hijyene dayandığını ifade ederek, şu bilgileri verdi: "2019-2020 yılının hijyen eğitimlerine başladık. Yaklaşık 250 personelimize eğitim veriyoruz. Personelimize ilk işe girişlerinde eğitim verdikten sonra, her yıl tüm personelimizi bir araya getirerek farkındalık yaratmak amaçlı olarak hijyen ve gıda güvenliği eğitimlerimizi tekrarlıyoruz. Böylece hem personelin iş yeri dışında bir araya gelmelerini sağlayarak iletişimlerini kuvvetlendirmiş oluyoruz, hem de hijyen ve gıda güvenliği konularında bilgilerini taze tutarak yapılacak hataların önüne geçmeye çalışıyoruz.