Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başlattığı "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" kampanyasına Eskişehir'de kurulu Tusaş Motor Sanayii A.Ş. ve çalışanlarından da büyük bir destek geldi. Yapılan açıklamada, TEI'nin kurumsal olarak yaptığı 1 milyon liralık bağışın dışında, TEI çalışanlarının da bireysel olarak kampanyaya toplam 806 bin 140 lira bağışta bulunduğu ve destek verdiği belirtildi. (Fotoğraf arşiv)
 

BİR BAĞIŞ DAHA

TEI Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Prof. Dr. Mahmut F. Akşit, konuyla ilgili olarak “Salgından maddi anlamda da olumsuz etkilenen çok sayıda vatandaşımız mevcut ve TEI olarak biz de bu anlamda kurumsal olarak bir destek sağlayabilmek için elimizi taşın altına koyma gereği hissettik. Geçtiğimiz haftalarda şirket olarak 1 milyon TL tutarında bir bağışta bulunmuştuk. Çalışanlarımız arasında da bir bağış kampanyası başlattık ve tamamen gönüllülük esasına dayalı olarak ben ve üst yönetim kadromuz da dahil olmak üzere TEI ailesinin her seviyede fertlerinin bireysel katkılarıyla 806 bin 140 TL tutarında ilave bir bağışta daha bulunuyoruz. Toplanan yardımların ihtiyaç sahibi ailelerin evlerine aş, kaynayacak çorba olması dileklerimle kampanyaya katılan tüm TEI çalışanlarına teşekkür ediyorum.” dedi. 
Özellikle millî projelerde çalışmalara aralıksız devam edildiğinin altını çizen Akşit, “Savunma sanayiinin stratejik öneme haiz bir sektör olması sebebiyle, devletimizden aksi bir talimat gelmediği sürece iş ortamlarımızda her türlü tedbiri alarak çalışma hayatımıza devam edeceğiz. Hem şirket olarak çalışma alanlarımızda hem de çalışanlarımızın iş dışı yaşantılarında azami gayreti göstererek aldıkları önlemler sayesinde millî projelerimiz ile Türkiye için üretmeye ara vermeden devam ediyoruz.” dedi.