Tepebaşı Belediyesi, yaz sezonu süresince yoğun bir üstyapı çalışması gerçekleştirmeye devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, kent merkezinin yanı sıra kırsal mahallelerde yol ve kaldırım iyileştirme çalışmalarını eş zamanlı olarak sürdürüyor.

Asfaltlama çalışmaları; Yeşiltepe Mahallesi Kökdere Sokak, Uluönder Mahallesi Duruyüz ve Menekşeler Sokak, Ömerağa Mahallesi Faik ve Dinlek Sokak, Şirintepe Mahallesi Yurdakul, Ülkümen, Kutup, Ortanca, Seki, Burculu ve Gülbahar Sokak, Ertuğrulgazi Mahallesi Damar Sokak ile Batıkent Mahallesi Harbiye ve Coştu Sokak’ta devam ediyor.

Kaldırım, bordür ve kilittaş çalışmaları ise Uluönder Mahallesi Sonbahar Sokak, Yeşiltepe Mahallesi Ayaz Sokak, Hoşnudiye Mahallesi Başak Sokak, Fatih Mahallesi Bulur Sokak, Mollaoğlu Mahallesi, Sütlüce Mahallesi Gencer ve Gedikli Sokak, Çamlıca Mahallesi İnan Sokak, Şirintepe Mahallesi Poyrazoğlu Sokak, Batıkent Mahallesi Kısmet Sokak’ta sürüyor.

Yol iyileştirme, stabilize, freze ve mekanik serim çalışmaları da Uluönder, Batıkent, Muttalip, Behçetiye, Boyacıoğlu, Aşağı Söğütönü, Ertuğrulgazi ve Çalkara mahallelerinde gerçekleştiriliyor. Öte yandan Aşağı Söğütönü Mahallesi’nde yeni yol açma çalışması sürerken Ömerağa Mahallesi’ndeki Veli Bey (İki Şerefeli) Camii’nde de engelli rampası yapımında sona gelindi.