Ekipler kent merkezi ve kırsal mahallelerde eş zamanlı olarak yol ve kaldırım çalışması yapıyor.

Tepebaşı Belediyesi ekipleri, ilçe genelinde gerçekleştirdiği yol ve kaldırım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yapılan asfaltlama çalışmaları Şirintepe Mahallesi Ateşçiçeği, Birkurt, Erdenay, Kirazbakan ve Paşasoylu Sokak, Zafer Mahallesi Şenalp ve Ceylan Sokak, Çamlıca Mahallesi Ayça, Ermiş ve Ünver Sokak, Fevziçakmak Mahallesi Çiftehan, Benzinlik, Fatihcan ve Hekim Sokak, Sazova Mahallesi Çileklitepe Sokak ve Ayçiçek Caddesi, Batıkent Mahallesi Babadat Sokak’ta devam ediyor.

Kaldırım, tretuvar ve bordür çalışmaları ise Yenibağlar Mahallesi Hüsnü ve Martı Sokak, Zafer Mahallesi Pişkin Sokak ve Derman Caddesi, Şirintepe Mahallesi Çavuşlu, Mutluhan ve Hakim Sokak, Yeşiltepe Mahallesi Adıyaman Sokak, Hoşnudiye Mahallesi 732. Sokak’ta sürdürülüyor.

Ayrıca üstyapı çalışmaları çerçevesinde yol iyileştirme, stabilize, freze ve mekanik serim çalışmaları ise Kızılinler, Muttalip, Çamlıca, Batıkent, Sazova, Zafer ve Şeker mahallelerinde gerçekleştiriliyor.

Mahalle sakinleri, devam eden üstyapı çalışmalarından dolayı Tepebaşı Belediyesi’ne memnuniyetlerini iletiyor. Belediye yetkilileri de belirlenen program çerçevesinde, üstyapı çalışmalarının aralıksız süreceğini belirtiyor.