ESKİŞEHİR HABER - Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa Özer ile Siyan-Kırmızılı Kulübün Başkanı Mustafa Akgören’i spor muhabirleriyle birlikte kahvaltıda buluşturan The Duman Otel İşletmecisi ve Yönetim Kurulu Başkanı Cem Duman’a bu jestinden dolayı Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Eskişehir Şubesi Başkanı Sadi Seda, teşekkür plaketi verdi.

TSYD Eskişehir Şubesi Başkanı Seda, ”Mustafa Özer Hoca ile Kulüp Başkanı Mustafa Akgören’i kahvaltılı toplantıda buluşturmanızdan ve spor muhabiri arkadaşlara kucak açtığınız için teşekkür ediyorum. Eskişehirspor sevdalısı ve siyah-kırmızılı kulübün her zaman yanında olduğunuzdan dolayı da ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

The Duman Otel İşletmecisi ve Yönetim Kurulu Başkanı Cem Duman’ın yurt dışında olmasından dolayı “teşekkür” plaketini babası ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Baki Duman aldı.

Duman, kendilerini onurlandıran Teknik Direktör Mustafa Özer ile Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mustafa Akgören ile spor muhabirlerine, TSYD Eskişehir Şubesi Yönetim Kuruluna teşekkür ederek, ”Otelimizin kapısı her zaman Eskişehirspor Kulübü camiasına açık. Siyah-Kırmızılı formayı giyen genç futbolcu kardeşlerimizin son haftalarda aldıkları galibiyet ve göstermiş oldukları başarı hepimizi mutlu ediyor. Mustafa Hoca ve Mustafa Başkan’ın göreve gelmeleriyle Eskişehirspor Kulübü iyi bir çıkış yakaladı. Bu başarının lig sonuna kadar artarak devam edeceğine, sezon sonunda Eskişehir’in gözbebeği olan Eski