Anadolu Üniversitesi Turizm Fakültesi tarafından düzenlenen “Geçmişin Kapıları Turist Rehberleri ile Aralanıyor III” poster sergisi Turizm Fakültesi Fuaye Alanında açıldı.

Çok sayıda öğretim elemanı ve öğrencinin katıldığı sergide, bitirme tezleri poster haline getirilmiş olan Turizm Rehberliği Bölümü öğrencileri, katılanlara projeleri hakkında bilgi verdi.

Gerçekleştirilen sergide Turizm Rehberliği Bölümü öğrencilerinin bitirme projelerinin yer aldığını belirten Turizm Fakültesi Öğretim Elemanı Öğr. Gör. Aysel Yılmaz, “Turizm Rehberliği Bölümü öğrencilerinin anlatım yapmasına yönelik bir etkinlik yapmayı düşündük. Bunun üzerine öğrencilerimizin bitirme tezlerini bir postere dönüştürdük ve onların tezlerini anlatmalarını sağlayacak bir ortam hazırladık” dedi.

“Geçmişin Kapıları Turist Rehberleri ile Aralanıyor” adlı serginin bu yıl üçüncü kez yapıldığını ifade eden Öğr. Gör. Yılmaz, “Turizm Rehberliği Bölümü yeni bir bölüm olduğu için bu yıl sergimizin üçüncüsünü düzenliyoruz. Çünkü burada bulunan öğrencilerimiz bölümümüzün üçüncü mezunları. Sergimiz artık geleneksel hâle geldi. Bu yıl düzenlenen sergimizde 36 öğrencimiz sunum yapacak” şeklinde konuştu.