Eskişehir’in ilk kongre merkezi, Türkiye’nin alanında en önemli etkinliklerinden birine ev sahipliği yapmak üzere gün sayıyor. Ticaret Bakanlığı ve TOBB himayesinde 81 ilde düzenlenen Türkiye Teknoloji Buluşmaları, Eskişehir Ticaret Odası ev sahipliğinde Vehbi Koç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Eskişehir Ticaret Odası’ndan yapılan yazılı açıklamada Vehbi Koç Kongre Merkezi’nin, dijital dönüşüm ve e-ticaret konusunda Türkiye’nin en önemli etkinliklerinden birine ev sahipliği yapacağı kaydedildi. 
Türkiye’nin dijital dönüşüm liderleri Eskişehir’de
Türkiye Teknoloji Buluşmaları kapsamında Türkiye’nin dijitalleşme sürecinde imzası olan birçok sektör profesyonelinin Eskişehir’e geleceği kaydedildi. Etkinlikte Akbank, Vodafone, Sabah Gazetesi, İninal, İdeasoft ve sahibinden.com gibi Türkiye’nin dijitalleşmesi konusunda söz sahibi markaların yöneticileri Eskişehirli iş insanlarıyla bir araya gelecek.
Güler: Dijitalleşme konusunda öncüyüz
Konuya ilişkin değerlendirmede bulunan Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Eskişehir’in ülkemizin dijital dönüşümünde çok önemli bir yere sahip olduğunu kaydetti. Animasyondan, çizgi filme; yazılımdan, görsel sanatlara kadar birçok alanda faaliyet gösteren iş insanlarının başarılarına dikkat çeken Güler, “Kentimiz dijital dönüşüm konusunda hem ülkemizde hem de yurtdışında önemli işlere imza atan işletmelere sahip. Bu nedenle Türkiye Teknoloji Buluşması Eskişehir’de 80 ildekinden çok daha farklı olacak. Tüm üyelerimizi bu büyük buluşmaya davet ediyorum.” şeklinde konuştu.

Buluşmaya kayıtlar devam ediyor
18 Haziran’da düzenlenecek etkinliğe, Eskişehir Ticaret Odası’na ait Vehbi Koç Kongre Merkezi ev sahipliği yapacak. Etkinliğe katılım için ücretsiz kayıtlar www.teknolojibulusmalari.com adresinde devam ediyor.