Turnuva açılışına İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Uğur Bilge’nin yanı sıra sağlık teşkilatımızın güzide yöneticileri, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Ömer Akbıyık, Odunpazarı Ak Parti Meclis Üyesi Fatih Özlü ve sağlık çalışanları katıldı.

Eskişehir Sağlık Sen Cumhuriyet Kupası Halı Saha Futbol Turnuvası açılış törenin de konuşan Sağlık Sen Şube Başkanı Hüseyin Köksal “her yıl geleneksel olarak düzenlemiş olduğumuz futbol turnuvamız pandemi nedeniyle geçen sene yapılamamış ve bu sene Cumhuriyet Kupası adı altında yapılacaktır.

Bildiğiniz üzere pandeminin ağır yüküyle ezilen sağlık çalışanlarımıza bir nebze nefes olması, psikolojik yönden rahatlama ve sosyal yönden kaynaşma adına önemli bir fırsat olarak görmekteyiz.” dedi.

Şube Başkanı Hasan Hüseyin Köksal "Spor kardeşliktir, mücadeledir, dostluktur. Turnuvamızın startını verdiğimiz bugün turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar dileriz. Turnuvamıza Eskişehir'de farklı sağlık kuruluşlarından 21 takım katılmaktadır. Turnuvamızın açılışıyla birlikte 48 maçlık serüven 18 Kasım Perşembe Günü final maçı, kupa ve hediye takvimi ile sona erecektir. Turnuvamıza katılan tüm takımlara başarılar dilerim" dedi.

İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Uğur Bilge "turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar diledi." Sakatlıkların olmadığı bir turnuva olmasını ve pandeminin devam ettiğini belirterek tüm sağlık çalışanlarının aşılanması gerektiğini belirtti.