Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ve Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt görevine yeni başlayan Vali Erol Ayyıldız’ı makamında ziyaret ederek, “Hayırlı olsun” dileklerinde bulundu. 

"Çalışmaları hep birlikte yapmak istiyoruz"

Eskişehir’de yaşayan insanların yaşamlarını kolaylaştıracak ve yaşam kalitesini artıracak çalışmaları hep birlikte yapmak istediklerini kaydeden Vali Ayyıldız; Eskişehir’i bulunduğu yerden daha iyi bir konuma taşıma noktasında şehrin tüm dinamikleriyle birlikte çaba gösterilmesi gerektiğini dile getirdi.

"Uyum içinde çalışmak istiyoruz"

Nazik ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Ayyıldız; Valiliğin koordinasyonunda, kamu kurum ve kuruluşları, yerel yönetimler ve sivil toplum kuruluşlarıyla uyum içerisinde çalışmak istediklerini belirterek, iyi niyet dileklerini ileten Büyükerşen, Başkan Ataç ve Başkan Kurt’a teşekkür etti.

Vali Ayyıldız’ı Eskişehir’de görmekten büyük bir mutluluk duyduğunu belirten Büyükerşen, Ataç ve Kurt da Vali Ayyıldız’a yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak, çalışmalarında başarılar diledi.