Valiler Kararnamesi ile Mülkiye Başmüfettişliği görevine atanan Vali Özdemir Çakacak veda ziyaretleri kapsamında Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli’yi ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette EOSB Başkan Vekili Metin Saraç, Yönetim Kurulu Üyeleri Yavuz Ayva ve Hamza Tınas da yer aldı. 

Vali Çakacak’a Eskişehir sanayisine sunmuş olduğu katkılardan dolayı teşekkürlerini ileten Başkan Nadir Küpeli, “Görev süreniz boyunca gerek Organize Sanayi Bölgemizin gerekse de sanayimizin gelişmesi için emsalsiz katkılarda bulundunuz. Özellikle organize sanayi bölgemizin büyümesi ve yeni yatırımların kazandırılması adına bizlere sunmuş olduğunuz katkı ve destekler için sizlere teşekkürlerimizi sunuyoruz. Sizinle iş birliği içinde çok başarılı ve verimli bir çalışmalar gerçekleştirdik. Eskişehir ve sanayimize olan katkılarınız için müteşekkiriz. Yeni görevinizde de size başarılar diliyoruz” diye konuştu. 

“Her konuda  yardımcı olmaya hazırım, kapım da açık, telefonum da”

Vali Özdemir Çakacak da Eskişehir Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü ile her zaman uyum içerisinde çalıştıklarını ifade ederek, “Eskişehir’imizin gelişmesi ve kalkınması adına güzel çalışmalara iş birliği içerisinde imza attık. Uyum içerisinde verimli bir çalışma dönemi geçirdik. Sizleri tanımış olmaktan büyük memnuniyet duydum. Ankara’da kapım ve telefonum sizlere hep açık olacak. Her konuda size yardımcı olmaya hazırım” dedi.