Yazılıkaya mermer Bir Eskişehir Firmasıdır. 2007 yılında Mustafa Çalışır ve kardeşleri ortaklığında kurulan Yazılıkaya Mermer sektöründe sürekli gelişme ve yenilikleri takip ederek iç ve dış piyasa faaliyetlerine devam etmektedir.  Fabrika son derece modern makinelerle donatılmış olup üretimleri sürekli gelişim gösteren bir grafik çizmektedir. Fabrikamız 16.000 m2 açık alan ve 1.200 m2 kapalı alan üzerine kurulmuştur.


Yazılıkaya Mermer müşterilerine en kaliteli hizmeti sunabilme gayreti içerisindedir. Gerek iç gerekse dış piyasada müşterilerinin taleplerini karşılamak için 24 saat kesintisiz üretim yapmaktadır. Fabrikada süpren salome, Bilecik light beige, lotus beige dark, golden rose gibi seçkin renkler üretilmektedir. Her geçen gün kalitesini arttırarak çalışan firma, müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır. 


Mermer doğal bir malzeme olduğundan dünyanın oluşumundan bu yana çeşitli renklerde ve şekillerde karşımıza çıkıyor. Bu sektördeki son teknolojik imkanlar ve makineleşme ile üretim ve kalitesi sürekli artmakta olan bir inşaat malzemesi olup iç ve dış piyasa ürünüdür.  Teknolojik gelişmelere paralel olarak bu doğal malzeme şekil almakta değişik ebatlarda işlenerek fayans ve mamül olarak satışa sunulmaktadır.
Fotoğraf açıklaması yok.

Çalışır Kardeşler Mobilya Müşterilerinin Yüzünü Güldürüyor
Çalışır Kardeşler, 1982 yılından bu yana yılların vermiş olduğu tecrübe ve birikim ile Eskişehir’de 3500  m2 alan üzerinde faaliyet göstermektedir.

Geçmişten günümüze dek alanında yılların vermiş olduğu bilgi birikim ve tecrübeleri ile firmamız adına sizlere en iyi şekilde kaliteli hizmet vermek üzere gerekli çalışmalarını yürütüyorlar.

Mermer ve mobilya alanında uzman ekibimiz ile daima profesyonel çözüm önerilerini sunuyor ve bu süreci de en iyi şekilde değerlendirmenizi sağlıyorlar.


Mermer, Granit  ve Coante olmak üzere üç ana kategori altında sizlere hizmet veren firmanın;
Mermer alanındaki  çalışmaları;  basamak-kaplama, döşeme, kabir-anıt  ve mutfak tezgahından oluşmaktadır .


Çalışır Kardeşler Mobilya; mutfak dolabı, banyo dolabı, portmanto, yüklük, gardırop, vestiyer ve tv ünitesi gibi gereksinimlerinize şık ve kullanışlı tasarımlar ile hizmet vermektedir.

0 (222) 237 29 59 - 0 (532) 213 69 26
[email protected]
Adres: Seyitgazi- Afyonkarahisar karayolu üzeri 20. km ESKİŞEHİR

Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarında 2. Salon No:224’de Ziyaretçilerini bekliyor