Loca Mangal, kişiye özel mangal keyfi yapmak isteyen, yazın sinek, böcek gibi haşerelerden, kışın ise mevsim şartlarından etkilenmeden kapalı bir alanda mangal yapmak isteyenler için ilaç niteliğinde bir sistemin üreticisidir. Birinci sınıf kalitede malzemelerle hazırladığımız loca mangal, aileniz sevdiklerinizle mangal başında keyifli zaman geçirebilmeniz için yaz gelmesini bekleme derdine son vermektedir.

Müstakil evlerin bahçeleri, bağ, bahçe veya mesire yerlerinde büyük bir konfor sağlayan mangallı çardak, mangallı kamelya sistemlerimiz, tüm güvenlik önlemleri alınarak üretilmektedir. Mangaldan çıkan dumanın hızlı bir şekilde kapalı alandan atılmasını sağlayan havalandırma sistemi, ateşe dayanıklı, paslanmaz malzemelerden üretilen mangal haznesi sizler için üretilerek Türkiye'nin her yerine ulaştırılmaktadır.

Kaliteli hizmet, satış öncesi ve sonrasında destek, garantili ürün kullanımı gibi önemli kurallara uyan ekibimiz, sektörde kısa sürede adını duyurmayı başarmıştır. Mangal konusuna yeni bir soluk getiren Loca Mangal, yaz, kış demeden bu keyfi yaşayabilmeniz için hizmetinizdedir.

Kara Kulübe Kobi Sanayi / ESKİŞEHİR'de hizmet vermektedir. 

0 532 352 79 83

Eskişehir İnşaat Fuarında 1.Salon No:123/B'de ziyaretçilerini bekliyor.