Başkan Prof. Dr. Özvar ve Heyet Üyeleri’ni Eskişehir Teknik Üniversitesi adına Rektör Prof. Dr. Tuncay Döğeroğlu karşılarken, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Gürsoy Arslan ile Prof. Dr. Alper Çabuk, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Abidin Kılıç ve Genel Sekreter Cengiz Kaçal’ın yanı sıra Öğretim Elemanları, Öğrenci Proje Takımları, lisans ve lisansüstü öğrenciler ile öğretim elemanları hazır bulundu.

Başkan Prof. Dr. Özvar, Öğrenci Proje Takımları ve Öğrenciler ile Bir Araya Geldi

Başkan Prof. Dr. Özvar ve Heyet Üyeleri, Rektörlük Binası yanında bulunan alanda kurulan stantlarda; ESTÜ Öğrenci Proje Takımları, YÖK 100/2000 burslusu lisansüstü öğrenciler, lisans öğrencileri, öğrenci konseyi üyeleri ve yabancı uyruklu öğrenciler ile bir araya gelerek Özvar, öğrencilerin projeleri ve kulüp çalışmaları hakkında bilgi aldı. Başkan Prof. Dr. Özvar, Eskişehir Teknik Üniversitesi öğrencilerinin kendilerini ifade etme ve nitelikli bilgi ve becerilerle donatılmış bireyler olduklarını vurgulayarak, bu durumdan memnuniyet duyduğunu dile getirdi.

Senato Toplantısı’nda Öğretim Elemanlarıyla Görüştü

Öğrenci stantları ziyaretinin ardından Başkan Prof. Dr. Özvar, Rektör Prof. Dr. Döğeroğlu başkanlığında düzenlenen ESTÜ Senato Toplantısı’na katıldı. Rektörlük Binası Senato Salonu’nda yapılan toplantıda karşılıklı görüş alış verişinde bulunuldu. Senato Toplantısı’nın ardından Başkan Prof. Dr. Özvar ve beraberindeki Heyet, dünyada üniversite tarafından işletilen ve uluslararası trafiğe açık ruhsatlı ilk ve tek havalimanı olma özelliğine sahip Hasan Polatkan Havalimanı’nı ziyaret etti.

İl Protokolü, Akşam Yemeği için ESTÜ’deydi

Eskişehir Teknik Üniversitesi ziyareti programının ardından Başkan Prof. Dr. Özvar, İki Eylül Kampüsü Akademik Kulüp Restoran’da Eskişehir ziyaretini il protokolünün de katıldığı akşam yemeği ile sonlandırdı. Yemeğe, YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız, YÖK Yürütme Kurulu Üyeleri Prof. Dr. Naci Gündoğan,  Prof. Dr. Mehmet Şişman, AK Parti Eskişehir milletvekilleri Nabi Avcı ve Prof. Dr. Emine Nur Günay, ESTÜ Rektörü Prof. Dr. Tuncay Döğeroğlu, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kemal Şenocak, ESTÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Gürsoy Arslan ve Prof. Dr. Alper Çabuk, ESTÜ Rektör Danışmanı Prof. Dr. Abidin Kılıç, Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Nadir Küpeli, Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler ESO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sinan Özeçoğlu, ESTÜ Genel Sekreteri Cengiz Kaçal, ESTÜ Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Akın ve diğer ilgililer katıldı.