Zafer Partisi Eskişehir İl Başkanı Bayram Bingöl'ün mesajında şu ifadeler yer alıyor;

“Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan bir Ramazan ayını daha geride bıraktık.

Bizleri; birlik ve beraberliğimizin daha da pekiştiği, yardım ve dayanışma ruhunun zirve yaptığı, umutların tazelendiği, yüreklerin heyecanla çarptığı bir bayrama daha ulaştırdığı için Rabbimize hamd ediyorum”

Necip Türk Milletinin en önemli hasletlerinden birisi bayramlara yüklediği kutsiyettir. Bu kutsal günleri, dargınlıkların yerini dostlukların, hüzünlerin yerini sevinçlerin alması, kardeşlik ve dostluk bağlarının daha da güçlenmesi için fırsat olarak değerlendirmeliyiz.

Ramazan Bayramı’na huzur ve güven ortamı içinde ulaşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Bayramlar, inanç dünyamızda ve kültürümüzde müstesna günlerdendir. Bayramın ruhuna uygun olarak, büyüklerimizi, akrabalarımızı, komşularımızı, yoksulları ziyaret etmeli. Öksüz ve yetimleri sevindirmeliyiz. Bayramın geçek manasıyla “bayram” havasında geçmesini sağlamalıyız.  

Kardeşliğimizin hakim olduğu, her bir insanımızın geleceğe daha umutla baktığı, sağlıklı, huzurlu, mutlu, hayırlı ve bereketli günlere vesile olması dileklerimle, başta Eskişehirli hemşerilerim olmak üzere tüm milletimizin Ramazan Bayramını kutluyorum”