Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, bugün Eskişehir ve çevresinde sağanak ve gökgürültülü sağanak yağış bekleniyor. Yağışlı havanın yarın ve sonraki gün de sürmesi bekleniyor. 

Eskişehir'de ortalama hava sıcaklığının bugün en yüksek 23, e düşük 9 derece olması beklenirken, yarın ve sonraki gün sıcaklıkların daha da düşeceği belirtiliyor. Yarın hava sıcaklığının ortalama en yüksek 19'a, sonraki gün de 17 dereceye düşmesi bekleniyor. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı kuzey, iç ve batı kesimlerde azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak. 

Ayrıca, yapılan son değerlendirmelere göre; yurdun kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara’nın güney ve doğusu, Ege, Göller yöresi, İç Anadolu’nun kuzeybatısı, Batı Karadeniz ile İstanbul çevrelerinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Sakarya, Bursa, Balıkesir, Bilecik, Yalova, Bolu, Zonguldak, Bartın, Kastamonu kıyıları ile Sinop çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.