Eskişehir’in yemek ve eğlence kültürünün yıllardır vazgeçilmezi olan Shakesbeer Restaurant, yenilenen konsepti ile 22 Ağustos Pazartesi müdavimleriyle buluşmaya hazırlanıyor. 

Günün Her Saati için Ayrı Bir Deneyim

Özgün reçeteleriyle menüsünü yenileyen Shakesbeer Restaurant; açık ve kapalı alanlarıyla kahvaltıdan akşam yemeğine kadar farklı damak tatlarını aynı konseptte bir araya getiriyor. Eskişehir’in dinamik dokusuna uyum sağlayan mekan içi tasarımlarla konforlu ve keyifli anlara imza atıyor. 

Kahvaltı, aperitif, ana yemek, salatalar, tatlı çeşitleri, geniş kokteyl menüsü, sıcak ve soğuk içecek alternatifiyle gün boyu misafirlerine unutulmaz deneyimler sunuyor. Genç ve yaratıcı ekibiyle memnuniyet odaklı bir anlayışı şehrin merkezine taşıyor. 

İlk Adımda Fark Edilen Detaylar 

Uzun yıllar Eskişehir’in genç kitlesinin tercihi olan Shakesbeer Restaurant, yenilenen özgün konseptiyle ilk adımdan itibaren misafirlerinin ihtiyaçlarına yönelik mekan içi tasarımlarıyla farkını ortaya koyuyor. Kalabalık grupların dahi rahatça oturabileceği iç ve dış alanların yanı sıra modern mekan içi çözümleri ve fotoğraf alanlarıyla her yaştan misafirin kendini rahat ve özgür hissetmesine olanak sağlıyor. Servisten sunumlara kadar kaliteyi deneyimleyebileceğiniz Eskişehir klasiği yeniden müdavimlerini bekliyor.

spr (2)spr (4)spr (6)spr (5)spr (7)spr (1)