Eskişehir'de feci trafik kazası... Eskişehir'de düğün konvoyunda meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 2 kişi ağır yaralandı. 


Feci kaza Seyitgazi ilçesi girişinde yaşandı.

İddialara göre hatalı sollama sonucu plaka ve isimleri henüz belirlenemeyen bir kamyonet ile düğün konvoyunda bulunan otomobil kafa kafaya çarpıştı. Çapmanın etkisiyle kamyonet yol kenarına savrulurken, otomobil ise takla atarak yol kenarında bulunan tarlaya devrildi.

2 kişi hayatını kaybetti, 2 yaralı var

Seyitgazi-Afyonkarahisar karayolu 3 kilometresinde yaşandı. İddialara göre, Habip Akkaya idaresindeki 03 UC 345 plakalı hafif ticari ile Mustafa Taşsöker idaresindeki 26 GL 552 kamyonet hatalı sollama nedeniyle kafa kafaya çarpıştı.

Bir çift hayatını kaybetti

Kazanın etkisiyle hafif ticari araç yol kenarına savrulurken, otomobil ise takla atarak devrildi. Kazada, otomobilde bulunan Belkıs Taşsöker olay yerinde hayatını kaybederken, ağır yaralanan eşi Mustafa Taşsöker ve kamyonette bulunan ağır yaralı halde bulunan Habip Akkaya ile eşi Fadime Akkaya Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ve Eskişehir Şehir Hastanesine sevk edildi. Tıp Fakültesinde sevk edilen sürücü Mustafa Taşsöker, burada yapılan müdahalelere yanıt vermeyerek yaşamını yitirdi. 

Diğer çiftin hayati tehlikesi sürüyor

Öte yandan kamyonette ağır yaralı halde çıkarılan ve Eskişehir Şehir Hastanesinde tedavi altına alınan Habip Akkaya ile eşi Fadime Akkaya'nın hayati tehlikelerinin bulunduğu öğrenilirken, Akkaya çiftinin düğün konvoyu ile birlikte Afyonkarahisar'a gitmek üzere yola çıktıkları öğrenildi.