Kaza, Ankara-Eskişehir karayolunun 30’uncu kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Eskişehir istikametine gitmekte olan Seda Bodur’un idaresindeki 52 DS 412 plakalı otomobil, önünde giden 06 JTJ 81 plakalı tıra arkadan çarptı.

Kaza sonucu otomobilde sıkışan sürücüsü Seda Bodur (22) ile ön koltukta yolcu olarak bulunan Buse Nur Bulut (21) olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkarıldı. Sağlık ekiplerince yapılan muayenelerinde genç kadınların hayatlarını kaybettikleri tespit edildi. Cenazelerin, Mahmudiye Devlet Hastanesi morguna gönderildiği öğrenildi.

AW671841_02Kaza sonucu 2 kişinin cansız bedeninin çıktığı otomobilin arka koltuğunda yolcu olarak bulunan ve ağır yaralı olarak kurtulan Meltem B.(19), olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince Eskişehir Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralının hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

AW671841_01
Tır sürücüsü Hilmi K., Cumhuriyet Savcısı’nın talimatıyla gözaltına alınırken, kaza ile ilgili inceleme başlatıldığı öğrenildi.