Eskişehir’de 2 Eylül Caddesi’nde, öğle saatlerinde meydana gelen olay, çevrede bulunan vatandaşları endişelendirdi. Saat 12.20 sıralarında yaşı ve kimliği bilinmeyen bir vatandaş, henüz belirlenemeyen bir sebeple dengesini kaybederek yere düştü. Düşme esnasında çöp bidonunu deviren şahıs, yüzünden yaralandı.

İlk Müdahale Çevredekilerden Geldi

Yaşlı adamın yere yığıldığını gören çevredeki vatandaşlar, hemen müdahale etti. Özellikle şahsın bilincinin açık olup olmadığını kontrol eden vatandaşlar, olayın ardından yetkililere haber verdi. Şahıs, düşme sırasında burnundan yaralanırken, ciddi bir sağlık sorununun olup olmadığı merak konusu oldu.

Eskişehirde Korkutan Anlar! Adam Aniden Yere Yığıldı-1Eskişehirde Korkutan Anlar! Adam Aniden Yere Yığıldı-1

Sağlık Ekipleri Olay Yerine Sevk Edildi

Çevredekilerin ihbarı üzerine polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri olay yerine yönlendirildi. Sağlık ekipleri, yaşlı adamın ilk kontrolünü yaparak hayati tehlikesinin bulunmadığını belirledi. Hastaneye sevk edilen vatandaşın sağlık durumu ile ilgili net bir açıklama yapılmazken, olay yerinde kısa süreli bir kalabalık oluştu.

Kazanın ardından, olay yerinde herhangi bir olumsuz durum yaşanmazken, çevrede bulunan vatandaşların dikkatli olması ve benzer olaylarda yetkililerle hızlı bir şekilde iletişime geçmesi gerektiği belirtildi.

Eskişehir’de Korkutan Anlar! Adam Aniden Yere Yığılıp KaldıEskişehir’de Korkutan Anlar! Adam Aniden Yere Yığılıp Kaldı