Her ilde olduğu gibi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusu Eskişehir’de de devam ediyor. Etkinliklerinden biride Eskişehir LÖSEV Lösemili Çocuklar Sağlık Ve Eğitim Vakfı gönüllüleri ve çocukların aileleriyle birlikte düzenlendi.

“İyiliğe yürüyoruz” diyerek Eskişehir Ulus Anıtı önünde toplanan ve 29 Ekim Cumhuriyet bayramı için gerçekleştirdikleri yürüyüşle Eskişehir halkının dikkati ve taktirini toplayan LÖSEV Vakfı  “ Kansere dur” sloganıyla yola çıktıkları 25. Yıllarını ve Cumhuriyet bayramının 99. Yılını kutlamanın heyecanını yaşıyor.

LÖSEV Eskişehir İl Koordinatörü Yelda İlker ise böyle bir etkinlikle ailelerle bir araya gelmekten ve Cumhuriyet bayramını kutlamanın yaşattığı mutluluğu şu cümlelerle ifade etti “ Her zaman olduğu gibi yine bayramımızı coşkuyla kutluyoruz, yürüyüşümüzün ardından LÖSEV gönüllüleri ve ailelerimizle Eskişehir Vilayet meydanına çelenk bırakacağız. Eskişehir halkı bayramlarına her zaman sahip çıkan bir halktır. Bizde LÖSEV ailesi olarak bayramımıza sahip çıkıyor ve 2 gündür etkinliklerimizle coşkuyla kutluyoruz” dedi.