Eskişehir Osmangazi Üniversitesi bölgesindeki öğrenciler ve gençlerden gelen yoğun talepler üzerine harekete geçen Büyükşehir Belediyesi, Büyükşehir Osmangazi Gençlik Merkezi ile bölgede yeni bir gençlik merkezi oluşturdu. 

Birçok sosyal imkanın yer aldığı ve büyük ilgi gören merkezde ilk etkinlik ise dijital pazarlama konusunda oldu. Satış ve Pazarlama Sorumlusu Songül Gamsız tarafından gençlere yönelik “Digital Marketing 101” semineri yapıldı.

Etkinlik hakkında bilgi veren Büyükşehir Osmangazi Gençlik Merkezi yetkilileri, “Gençlere, dijital pazarlama hakkında bilgilendirme yapıldı. Arama Motoru Optimizasyonu (SEO), Google ADS, arama motoru pazarlaması (SEM), sosyal medya yönetimi ve e-ticaret konuları anlatıldı. Dijitale yön veren pazarlama araçları tanıtıldı. Sosyal medya- içerik yönetimi bilgilendirmesi yapıldı. e-ticaret alanında dijital dönüşüm konusunda örnekler incelendi. Sosyal medya araçlarının etkilerinin günümüzü nasıl etkilediği hakkında satış ve pazarlama örnekleri anlatıldı” dediler.

Büyükşehir Osmangazi Gençlik Merkezi yetkilileri, gençlere yönelik düzenlenecek zengin içerikli etkinliklerle çalışmaların artırarak süreceğini belirttiler.