2 yıldır Eskişehirspor Fabrika Futbol Okulları koordine eden, öğrenci ve aileleri ile tek tek ilgilenen antrenör Pınar Konca gidişattan memnun olduğunu dile getirdi.

Çalışmalar ile ilgili kısa bir açıklama yapan Koca şu ifadeleri kullandı;

“Fabrika Futbol Okulları olarak Eskişehirspor bünyesinde güzel çalışmalara imza atıyoruz. Kış sezonundayız. Okullar açık olduğu için antrenmanları hafta sonlarında yapıyoruz. Cumartesi ve Pazar günler 2’şer saat antrenmanlar yapıyoruz. Öğrenciler de veliler de organizasyondan çok memnun olduklarını dile getiriyorlar. Odunpazarı ve Tepebaşı bölgesinde oturan öğrenciler buraya gelip antrenman yapıyordu. İlk günden beri diğer ilçelere de yayılmamız gerekiyor diyorduk. İlçelerle anlaşmalar sağlamaya devam ediyoruz. Yakında gerekli açıklamalar yapılır. 

Yakın bir tarihte Kızlar için de Eskişehirspor Fabrika Futbol Okullarını açacağız. 2007 - 2016 doğumlu bütün kız çocuklarına hizmet vereceğiz. 

Hem kızlarda, hem de erkekler de yeterli eğitimleri verdikten sonra oyuncuları akademi takımlarına kazandırmak istiyoruz. Eskişehir futbolu ve Eskişehirspor’un geleceği adına çok önemli gördüğümüz bu oluşumun çok daha iyi bir şekilde çalışmalarına devam etmesi adına çalışmalarımızı devam ettiriyoruz.”