Divan Kurulu Başkanı Çelikoğlu, Eskişehirspor’un yaşam mücadelesi verdiğini söyleyerek, hayata tutunmalarının sadece önümüzdeki sezon oluşturulacak mütevazi ancak mücadeleci bir kadroyla mümkün olabileceğini söyledi.
Çelikoğlu, transfer yapabilmek için öncelikle var olan yasakları kaldırmak gerektiğini hatırlatarak, Divan Kurulu olarak son sürat çalıştıklarını hatırlattı. Süreçte zorluklar yaşandığını belirten Divan Kurulu Başkanı, Eskişehirspor için emek vermiş tüm antrenör ve futbolculara çağrıda bulunarak; “Eskişehirsporumuz için son kez tüm emek verenlere sesleniyoruz. Futbol tarihinde yaşanmış tüm örneklerde ne yazık ki kulüpler bu gibi bu durumlardan sonra yeniden ayağa kalkamıyor. Biz son mücadelemizi veriyoruz. Eğer bugün imza vermezlerse, yarın ne yazık ki kapısını çalacakları bir muhattap dahi bulamayacaklar. Bu yüzden Efsane Eskişehirsporumuzun yeniden eski günlerine geri dönmesi için kendilerine büyük iş düşüyor” dedi.
Çelikoğlu, imza veren tüm isimlerin yanı sıra özellikle bu süreci yürüten Divan Kurulu Üyelerine ve destek veren herkese teşekkür etti.

Çelikoğlu, 28 Haziran’da yapılacak Olağanüstü Seçimli Genel Kurul’a kongre üyelerini davet ederek, genel kurul toplantısında detaylı olarak süreci anlatacaklarını iletti.